Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το λανσάρισμα του Steam Deck

*
Η Valve μοιράστηκε το πλάνο της για το καθυστερημένο λανσάρισμα του Steam Deck που επρόκειτο να κυκλοφορήσει Δεκέμβριο του 2021 προτού αναβληθεί για τον Φεβρουάριο του 2022. Η εταιρεία σκοπεύει να στέλνει ειδοποιήσεις μέσω mails σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Steam Deck με σειρά προτεραιότητας. Το πρώτο κύμα mails θα αποσταλεί στις 25 Φεβρουαρίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και όσοι λάβουν το δικό τους θα έχουν στη διάθεσή τους 72 ώρες για να ολοκληρώσουν την αγορά του Steam Deck. Όσοι δεν προλάβουν η κράτηση θα περαστεί στον επόμενο της λίστας με τους δηλωθέντες ενδιαφερόμενους. Αμέσως μετά, στις 28 Φεβρουαρίου δηλαδή, τα πρώτα τεμάχια της συσκευής θα ξεκινήσουν το ταξίδι προς τους νέους τους κατόχους.

Ύστερα από την πρώτη αποστολή η Valve δήλωσε πως θα επαναλαμβάνει τη διαδικασία αυτή τουλάχιστον μια φορά ανά εβδομάδα. Τέλος, τα κομμάτια που προορίζονται για δημοσιογραφικά μέσα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται εντός ολίγων ημερών, όμως θα υπάρχει εμπάργκο που θα απαγορεύει τα reviews του Steam Deck πριν από τις 25 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*