Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο προμήθειας AR τεχνολογίας στον αμερικανικό στρατό

*
Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με την Microsoft για ένα δεκαετές πλάνο παροχής προϊόντων και υπηρεσιών AR. Το deal έφτασε τα 21.88 δισεκατομμύρια δολάρια και η αμερικανική εταιρεία θα κληθεί να παράξει 120 χιλιάδες AR συσκευών στον αμερικανικό στρατό. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το deal της Microsoft με την DoD το 2018 (έναντι 480 εκ. δολαρίων) για τη δημιουργία ενός συστήματος επαυξημένης πραγματικότητας πάνω στο HoloLens headset και με τη βοήθεια των υπηρεσιών Azure Cloud. Η χρήση των συγκεκριμένων AR headsets θα μπορεί να μεταφέρει εικόνα από μια στρατιωτική μονάδα στο αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων, δίνοντας ακόμη και τη δυνατότητα για μεταφορά εντολών απευθείας μπροστά στα μάτια του στρατιώτη. Η Microsoft επιβεβαίωσε πως οι συσκευές αυτές θα κατασκευαστούν εντός ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*