Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χιλιάδες Nintendo Switch και PS5 χάρισε σε παιδιά ο Shaquille O'Neal

*
Ο πρώην αστέρας του NBA, Shaquille O'Neal έδωσε χαρά σε χιλιάδες παιδιά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα πρόσφερε ως δώρο PlayStation 5, Nintendo Switch αλλά και ποδήλατα, σε μαθητές δημοτικού σχολείου στη Georgia των Η.Π.Α.

"Όσο βρίσκομαι στη Γη θα προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου τα παιδιά να έχουν καλά παιχνίδια. Τηλεφώνησα στους φίλους μου και μου έστειλαν 1000 Nintendo Switch και 1000 PlayStation 5. Πήγα στο Walmart και ψώνισα ποδήλατα. Στο δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στο McDonough της Georgia, τα παιδιά έκλαιγαν, ήταν χαρούμενα. Αυτό μετράει", δήλωσε ο O'Neal στο GaryVee Audio Experience podcastkids.


Ο O'Neal είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δραστηριότητα, κάτι που χρωστάει στους γονείς του, που ναι μεν δεν είχαν αρκετα χρήματα, όμως του δίδαξαν τη σημασία της προσφοράς. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ξόδεψε περίπου $800.000 σε hardware Nintendo Switch και PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*