Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber σημείωσε συνεχόμενο ρεκόρ αϋπνίας και ύπνου σε ζωντανή μετάδοση (video)

*
Τις τελευταίες ημέρες, ένας YouTuber ονόματι Norme βρισκόταν παντού στα social media χάρη στις προσπάθειές του να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ χωρίς ύπνο. Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει το ρεκόρ του Randy Gardner των 264 ωρών και 24 λεπτών που είχε σημειωθεί το 1964, ο Norme πέρασε τις τελευταίες 12 ημέρες σε κατάσταση στέρησης ύπνου, καταγράφοντας ολόκληρη τη διαδικασία σε όποια υπηρεσία streaming δεν τον είχε κάνει ban εκείνη τη στιγμή.

Μόλις ξεπέρασε το ρεκόρ του Gardner, ο Norme πανηγύρισε με τον μόνο τρόπο που μπορούσε, δηλαδή με τον ύπνο. Αμέσως μετά τον θρίαμβό του έπεσε στο κρεββάτι, μεταδίδοντας ολόκληρη τη διαδικασία στο Twitch, πριν τελικά αποκλειστεί και εκεί. Στη συνέχεια, ο Norme μεταπήδησε στο Rumble για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο της μετάδοσης του ύπνου του.


Στις 13 Αυγούστου, ώρα 23:29, ο Norme έκανε μια ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι ο ύπνος του ολοκληρώθηκε και διήρκεσε συνολικά 38 ώρες και 42 λεπτά. Συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τη «μεγαλύτερη σε διάρκεια μετάδοση ύπνου στον κόσμο», αν και είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτεί ένα ρεκόρ όπως αυτό. Προφανώς το όλο εγχείρημα έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του και αφότου ξύπνησε διακομίστηκε στα επείγοντα, αφού το δέρμα του άρχισε να ξεφλουδίζει. Ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*