Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox, Bethesda και Alpine F1 Team φέρνουν το Indiana Jones and the Grat Circle στο Grand Prix των ΗΠΑ (video)

*
Η ώρα της κυκλοφορίας για το Indiana Jones and the Great Circle πλησιάζει και οι Bethesda, Alpine F1 Team και Xbox φέρνουν τον τίτλο στο Grand Prix των ΗΠΑ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Για πρώτη φορά στην ιστορία της F1, ένα videogame θα παρουσιαστεί μέσα από την ομάδα τόσο στα μονοθέσιά της, όσο και στις στολές των Pierre Gasly και Esteban Ocon.

Στις στολές θα υπάρχουν τμήματα από χαρακτηριστικά κομμάτια του game, όπως έναν χάρτη που θα πρέπει να εξερευνήσουν οι παίκτες, αλλά και αντικείμενα από την συλλεκτική έκδοση. Οι δύο πλευρές δήλωσαν ενθουσιασμένες από τη συνεργασία και οι fans της F1 θα μπορούν να δουν τα δύο ανανεωμένα μονοθέσια της Alpine F1 Team από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου.


Το Indiana Jones and the Great Circle αναπτύσσεται από την MachineGames και την Bethesda, σε συνεργασία με την Lucasfilm Games και θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου σε κονσόλες Xbox Series και στο PC, ενώ αργότερα θα έρθει και στο PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*