Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WiFi και 5G στο Μετρό της Αθήνας

*
Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα WiFi και σήμα 5G στο Μετρό της Αθήνας. Το κομμάτι του WiFi θα υποστηρίζεται στους σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου, ενώ το 5G αφορά τη διαδρομή των επιβατών από τη μία στάση στην άλλη. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα “WiFi4GR” που «τρέχει» από το 2022 και αναμένεται να βάλει σε λειτουργία τον πρώτο σταθμό προς τα τέλη του Ιουλίου.

Η επέκταση θα συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμούς, ενώ και στις σήραγγες θα αρχίσει να γίνεται η απαραίτητη εγκατάσταση εξοπλισμού ενίσχυσης και μεταφοράς 5G σήματος. Το δεύτερο αυτό κομμάτι παραμένει προς το παρόν το πιο δύσκολο του εγχειρήματος, λόγω του ότι οι εργασίες μπορούν να γίνουν μόνο τις ώρες που δεν λειτουργεί το Μετρό.


Τα έργα για αυτό το κομμάτι θα ξεκινήσουν από το σταθμό «Ελληνικό» και θα επεκταθούν αρχικά στη διαδρομή των επόμενων πέντε σταθμών.

Image by Jan Vašek from Pixabay 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*