Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τύπος γιόλαρε κατεβάζοντας 1000 ιούς στον υπολογιστή του (video)!

Κάποιος αποφάσισε να δει τι θα συμβεί αν κατεβάσει σε υπολογιστή 1000 ιούς ταυτόχρονα! Ο YouTuber Nicholas Zetta (γνωστός και ως Basically Homeless) κατέβασε 1000 μολυσμένα αρχεία στο φορητό του υπολογιστή με στόχο να δει ποιο antivirus είναι το πιο αποτελεσματικό και ποιο θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα.

Έτσι, συγκέντρωσε σχεδόν όποιον ιό βρήκε μπροστά του στο διαδίκτυο (κάνοντας κλικ παντού και μπαίνοντας σε οποιοδήποτε «ύποπτο» site και μάλιστα κατέγραψε όλο αυτό το εγχείρημά του σε ένα video για να το ανεβάσει στο κανάλι του. Το laptop του γέμισε σύντομα με ενοχλητικές διαφημίσεις και άλλα αντικείμενα που πετούσαν στην οθόνη του και έπειτα άρχισε να δοκιμάζει τα antivirus.


Μετά από λίγο βέβαια, αποδείχτηκε πως το laptop ήταν απλά για πέταμα…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*