Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch: Αποκλεισμός για τον Nickmercs μετά από ομοφοβικά σχόλια

*
Ο Nick “Nickmercs” Kolcheff αποκλείστηκε από το Twitch για πρώτη φορά, αφότου εκφράστηκε υποτιμητικά για τρίτους μέσω της πλατφόρμας. Το ban ήρθε σχεδόν από το πουθενά και μερικές μέρες μετά την υπόθεση με τον Guy “Dr Disrespect” Beahm, ο οποίος παραδέχτηκε πως το 2017 έστελνε μηνύματα σε ανήλικο, γεγονός που οδήγησε στο μόνιμο ban του από το Twitch το 2020. Ο Kolcheff είχε ένα ομοφοβικό ξέσπασμα στο Twitch, χρησιμοποιώντας τη λέξη “tranny” και αυτό ήταν που έφερε την τιμωρία του. Ο Kolcheff συνέχισε, λέγοντας πως την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσει τη φράση “διαταραχή της πνευματικής υγείας”.

Η τελευταία φορά που ο Nickmercs βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για παρόμοιο λόγο ήταν τον Ιούνιο του 2023, όταν είχε σχολιάσει ότι οι “ομοφυλόφιλοι πρέπει να αφήσουν στην ησυχία τους τα μικρά παιδιά”. Τότε είχε αφαιρεθεί το custom skin του από το Call of Duty. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*