Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρκία και Ρωσία μπάναραν το Discord

*
Η Τουρκία και η Ρωσία έχουν μπανάρει το Discord και η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων δεν είναι πλέον διαθέσιμη σε καμία από τις δύο αγορές. Σύμφωνα με άρθρο του Reuters, η Τουρκία μπλόκαρε το Discord μετά από άρνηση παροχής πληροφοριών στις τοπικές Αρχές σχετικά με εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και διακίνηση άσεμνου υλικού που είχε λάβει χώρα μέσω των servers του.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας, Abdulkadir Uraloglu, δήλωσε πως το κράτος δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο, αλλά καλείται να παρέμβει όταν υπάρχουν καταγγελίες από χρήστες και συμπλήρωσε πως από τη στιγμή που η πλατφόρμα αρνείται να δώσει πληροφορίες όπως διευθύνσεις IP και αποδείξεις για το περιεχόμενου, πάρθηκε η απόφαση για ολοκληρωτικό μπλοκάρισμά της.


Αντίστοιχα, στην Ρωσία οι αρχές απαγόρευσαν τη χρήση του Discord και επέβαλαν πρόστιμο στην εταιρεία, καθώς οι υπεύθυνοι του project αρνήθηκαν να αφαιρέσουν σχεδόν 1000 αντικείμενα/αρχεία που θεωρούνται παράνομα και απαγορευμένα στη Ρωσία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*