Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube σε στέλνει πλέον στο τέλος του video αν δει ότι έχεις ad blocker!

*
Το YouTube συνεχίζει τον πόλεμο κατά των ad blocker και μάλιστα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το να παρακολουθήσει κανείς περιεχόμενο χωρίς διακοπές. Όπως φαίνεται, εδώ και καιρό η πλατφόρμα έχει αρχίσει να δυσκολεύει αρκετά όσους χρησιμοποιούν προγράμματα που κόβουν τις διαφημίσεις, κάνοντας πχ. το υλικό να φορτώνει αρκετά πιο αργά.

Ωστόσο όσοι είχαν γρήγορες συνδέσεις μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα. Μέχρι σήμερα. Γιατί η πλατφόρμα ξεκίνησε μια διαδικασία που κάνει skip όλο το video αν εντοπίσει ad blocker, κάτι που αποτρέπει την θέαση του περιεχομένου! Αν, δε, προσπαθήσει κανείς να επαναφέρει τη μπάρα σε ένα άλλο σημείο του video, θα δει ότι ο μηχανισμός streaming δεν λειτουργεί, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις απλά δείχνει να φορτώνει ασταμάτητα.


Η Google θέλει να οδηγήσει κόσμο προς το YouTube Premium και το κάνει με κάθε δυνατό τρόπο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*