Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube έκλεισε το κανάλι της VTuber Ιronmouse και ξεκινάει η νομική διαμάχη

*
Η δημοφιλής VTuber Ιronmouse ετοιμάζεται να λύσει τις διαφορές της με το YouTube στα δικαστήρια. Όπως ανακοίνωσε η δημιουργός, η πλατφόρμα «έβαλε απροσδόκητα λουκέτο» στο κανάλι της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο περιεχόμενο που της πήρε χρόνια για να το δημιουργήσει.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του YouTube, το κανάλι της Ironmouse απενεργοποιήθηκε λόγω της συνεχιζόμενης σχέσης που είχε με το κανάλι VOD, που έπαψε να είναι ενεργό από τις 9 Σεπτεμβρίου. Ο κανονισμός ορίζει ότι οι χρήστες δεν μπορούν να παρακάμψουν ένα ban ή την ακύρωση ενός λογαριασμού ανεβάζοντας περιεχόμενο αλλού, για αυτό και η κατάσταση οδηγήθηκε στο κλείσιμο του καναλιού της Ironmouse.


Στο Twitter, η Ironmouse τόνισε ότι εργάζεται με μια ομάδα νομικών για να διευθετηθεί η κατάσταση, αλλά οι κανόνες του YouTube είναι αρκετά ξεκάθαροι. Ως απάντηση, η κοινότητα της Ironmouse χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κατακεραυνώσει το YouTube.

Το 2023, η Ironmouse έγινε η πρώτη VTuber που κέρδισε το βραβείο Content Creator of the Year στα The Game Awards και από τότε βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*