Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το TikTok θα ξεκινήσει να μοιράζεται κέρδη από videos με τους δημιουργούς του

*
Το TikTok πρόκειται να ξεκινήσει να μοιράζεται τα κέρδη από videos με τους δημιουργούς τους και για αυτό παρουσίασε το πρόγραμμα TikTok Pulse. Το TikTok Pulse θα επιτρέψει στις διαφημίσεις να τρέχουν μαζί με τα καλύτερα videos της πλατφόρμας και συγκεκριμένα με το 4% των πιο δημοφιλών clips. Οι δημιουργοί αυτών των videos θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν μερίδιο των εσόδων εάν και εφόσον έχουν τουλάχιστον 100.000 ακόλουθους. Κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση που θα θέλατε κι εσείς να πληρωθείτε για τον χρόνο που σπαταλάτε για τη δημιουργία περιεχομένου για το TikTok, θα δυσκολευτείτε και μάλιστα αρκετά.

Για την ώρα δεν ξεκαθαρίζεται το ποσοστό των εσόδων κάθε video που θα φτάνει στα χέρια του δημιουργού του. Το TikTok Pulse θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2022 στις Η.Π.Α., ενώ οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου αναμένεται να το υποδεχτούν σταδιακά κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*