Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το TikTok φαίνεται πως γνώριζε για τις αρνητικές συνέπειές του στους εφήβους

*
Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι η εσωτερική έρευνα του TikTok αναγνώρισε τις αρνητικές επιπτώσεις της εφαρμογής στους έφηβους χρήστες. Τα δικαστικά έγγραφα από μια αγωγή που κατατέθηκε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Κεντάκι αποκαλύπτουν ότι το TikTok γνώριζε την πιθανή «βλάβη» στους εφήβους, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων που σχετίζονται με την ψυχική υγεία, όπως το αυξημένο άγχος και η απώλεια ενσυναίσθησης. Τα έγγραφα υποδηλώνουν επίσης ότι οι λειτουργίες που σχεδιάστηκαν για τον περιορισμό της χρήσης εφαρμογών δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές όσο υποστηριζόταν αρχικά, με τους έφηβους να περνούν ακόμα σημαντικό χρόνο στην εφαρμογή παρά αυτούς τους ελέγχους. Αυτό έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ευθύνη των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης να προστατεύουν τους νεότερους χρήστες από τους κινδύνους που συνδέονται με την υπερβολική χρήση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*