Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To TikTok αντιγράφει το Instagram (ξανά) με το Whee

*
Ο πόλεμος των social media συνεχίζεται και το TikTok παρουσιάζει το Whee. Η νέα αυτή εφαρμογή εντοπίστηκε από site του εξωτερικού και φαίνεται πως είναι μία εφαρμογή στη λογική του Instagram, για διαμοιρασμό φωτογραφιών. Το Whee έρχεται από την ομάδα του TikTok και αναφέρει στο κείμενο που το συνοδεύει πως «καταγράψτε και μοιραστείτε πραγματικές φωτογραφίες που μπορούν να δουν μόνο οι φίλοι σας, έτσι ώστε να είστε όσο πιο αυθεντικοί γίνεται. Το Whee είναι το καλύτερο μέρος για να μοιράζονται οι κοντινοί φίλοι στιγμές της ζωής τους».

Οι πρώτες εικόνες παρουσιάζουν μια λειτουργία viewfinder, δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων σε φίλους και feed με εικόνες από συνδεδεμένους λογαριασμούς. Το TikTok δοκιμάζει μάλλον κάποια νέα πράγματα που θα εμφανιστούν αρχικά στο Android σε αρκετές αγορές, όχι όμως στις ΗΠΑ, τουλάχιστον στην αρχή. Αναμένουμε και νέα για το Whee το επόμενο διάστημα, αλλά και το πως και πότε θα εμφανιστεί στο iOS και στην αγορά των ΗΠΑ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*