Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spotify το επιβεβαίωσε: έρχεται η συνδρομή των 18 δολαρίων!

*
Εικάζεται εδώ και καιρό ότι το Spotify θα εισάγει στα πακέτα του μια πιο ακριβή συνδρομή από το Premium και πλέον πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης. Το… supremium αυτό πακέτο θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου στο streaming. Η πληροφορία εμφανίστηκε αρχικά μέσα στο 2023 και το ακούσαμε ξανά κάποια στιγμή τον Απρίλιο, αλλά πλέον είναι γεγονός.

Στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων και της ενημέρωσης επενδυτών, ο CEO του Spotify, Daneil Ek, το επιβεβαίωσε και σημείωσε μάλιστα πως είναι στις «πρώτες ημέρες λειτουργίας του»: «θα κοστίζει περί τα 17 με 18 δολάρια και θα είναι σαν μια deluxe edition του Spotify, αλλά θα έχει όλα τα προνόμια της απλής έκδοσης, αλλά με περισσότερο έλεγχο και πολύ υψηλότερη ποιότητα μουσικής».


Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε 246 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές στο δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, που μαρτυρά άνοδο 12% σε σχέση με πέρσι. Το Spotify προσέθεσε σχεδόν 7 εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν κάθε μήνα. Ο συνολικός αριθμός χρηστών του Spotify έφτασε τα 626 εκατομμύρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*