Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρόσφατο State of Play έφερε ξανά στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα

*
Το πρόσφατο State of Play ήταν γεμάτο ανακοινώσεις μεν, νέο υλικό για τίτλους όπως το Silent Hill 2 Remake, αλλά έφερε στην επιφάνεια και ένα τεράστιο πρόβλημα. Όπως φαίνεται, η παρουσίαση διέρρευσε ολόκληρη σχεδόν 1 ώρα πριν την προβολή της και πολλά ΜΜΕ αναφέρουν πως τους έφτασαν links για να την δουν πριν αυτή μεταδοθεί.

Ωστόσο, επειδή οι πηγές ήταν ανώνυμες, αρκετοί τήρησαν τις επιφυλάξεις τους. Οι διαρροές είναι ένα μεγάλο θέμα της αγοράς και ειδικά το State of Play είχαν δει πάνω από 4 άτομα που είχαν πρόσβαση στο private video που ήταν ανεβασμένο στο κανάλι του PlayStation. Η Google έχει ξεκινήσει έρευνες για αυτούς που έχουν πρόσβαση στο διαχειριστικό του YouTube, καθώς φαίνεται πως συνεργάτες της βλέπουν από πριν τις ανακοινώσεις και τις διαρρέουν.


Όπως αναφέρεται και από τον Tom Henderson, τα προβλήματα είναι αρκετά και διαχρονικά. Το 2022, η KSI έδωσε Amazon Gift Cards αξίας 10 χιλιάδων δολαρίων, ωστόσο κάποιες είχαν ήδη γίνει redeem πριν ανέβει το video, ενώ προβλήματα είχε προκαλέσει και η διαρροή του πρώτου trailer για το GTA 6, αλλά και του Yoshi’s Crafted World που διέρρευσε πριν καν ανακοινωθεί το 2017.

A new Yoshi game (probably Woolly World 2) is going to be announced for Switch
by innintendo


Η Google εντόπισε πως συνεργάτες της είχαν πρόσβαση στα videos μέσω των admin εργαλείων και ως εκ τούτου μπορούσαν να δουν τα videos που ήταν προγραμματισμένα από τις εταιρείες και τα κανάλια, πριν αυτά βγουν live. Το πως θα αντιμετωπίσει παρόμοια θέματα για το μέλλον, ωστόσο, δεν το μάθαμε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*