Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Instagram ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας εναντίον του bullying

*
Το Instagram ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση των χαρακτηριστικών ασφαλείας του, με στόχο την προστασία των εφήβων από τον εκφοβισμό. Με τις νέες αλλαγές, οι χρήστες θα μπορούν να περιορίσουν τις αλληλεπιδράσεις τους μόνο στους "στενούς φίλους", κάτι που σημαίνει ότι μόνο οι επιλεγμένοι φίλοι θα μπορούν να βλέπουν και να ανταποκρίνονται στα σχόλια και τα μηνύματα τους. Αυτό παρέχει στους εφήβους έναν ασφαλέστερο χώρο για να αλληλεπιδρούν, μειώνοντας τον κίνδυνο εκφοβισμού και παρενόχλησης.

Επίσης, η λειτουργία "Restrict" ανανεώθηκε, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκρύπτουν σχόλια και να αποτρέπουν τις επισημάνσεις από συγκεκριμένους λογαριασμούς. Αυτές οι ενημερώσεις έρχονται σε μια περίοδο όπου η Meta, η μητρική εταιρεία του Instagram, αντιμετωπίζει κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ασφάλεια των εφήβων. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος μιας συνεχούς προσπάθειας για την προστασία των νεότερων χρηστών και την αντιμετώπιση των επικρίσεων που έχει δεχτεί η Meta.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*