Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το ANIMEFLIX, το γνωστό site με την παράνομη αναμετάδοση anime

*
To ANIMEFLIX ήταν μέχρι και πρόσφατα ένα από τα πιο γνωστά sites παράνομης θέασης περιεχομένου anime και μετά από εντολή και δράσεις της ACE, έκλεισε οριστικά. Τα νούμερα της πλατφόρμας είναι εντυπωσιακά, αφού κάθε μήνα την επισκέπτονταν σχεδόν 2 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες. Η ACE οδήγησε στο κλείσιμο του ANIMEFLIX, το οποίο και φιλοξενούσε στις σελίδες του links για πάνω από 500 ταινίες anime και 400 σειρές anime.

To περιβάλλον χρήσης του ήταν αρκετά απλό και οι χρήστες μπορούσαν να φτιάξουν λογαριασμό και να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ, στη λογική που το βλέπουμε να λειτουργεί αυτό και σε επίσημες πλατφόρμες, όπως πχ. το Netflix και το Disney+. Πέραν του site, το ANIMEFLIX είχε φτιάξει και μια μεγάλη κοινότητα στο Discord, όπου πάνω από 35 χιλιάδες μέλη συζητούσαν και έβρισκαν το σχετικό περιεχόμενο.


Η μάχη του ACE κατά του ANIMEFLIX έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο και μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα κατά της πειρατείας από μεριάς δημιουργών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*