Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα έσοδα από το YouTube για το κανάλι του Dr Disrespect

*
Το YouTube αφαίρεσε από τον Dr Disrespect τη δυνατότητα να κερδίζει χρήματα από το κανάλι του, μετά τις κατηγορίες ότι αποκλείστηκε από το Twitch επειδή έστελνε μηνύματα σε ανήλικο. Το κανάλι αφαιρέθηκε και από το YouTube Partner Program.

«Έχουμε αναστείλει τη δυνατότητα δημιουργίας εσόδων στο κανάλι του Dr Disrespect λόγω παραβίασης της πολιτικής μας για τις ευθύνες του δημιουργών», δήλωσε εκπρόσωπος, του YouTube, επιβεβαιώνοντας την «αφαίρεση του καναλιού του Dr Disrespect από το Partner Program του YouTube μετά από σοβαρές κατηγορίες εναντίον του δημιουργού».


Η αφαίρεση της δυνατότητας δημιουργίας εσόδων θα εφαρμοστεί και σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι του YouTube ανήκει στον Guy Beahm, ή δημιουργήσει ο ίδιος στο μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*