Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού με το Tetris για καλό σκοπό

*
Ο αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός και το Tetris συνεργάζονται, αυτή τη φορά για καλό σκοπό. Αυτός είναι η προώθηση του μηνύματος για δωρεά αίματος στις ΗΠΑ. Όσοι δώσουν αίμα έως και τις 9 Ιουνίου σε ένα από τα σχετικά κέντρα, θα αποκτήσουν δωρεάν ένα συλλεκτικό T-Shirt Tetris+Red Cross, προφανώς και για όσο υπάρχει σχετικό απόθεμα.

Οι δωρητές αίματος θα μπαίνουν αυτόματα και στην κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο στην Νέα Υόρκη, όπου και θα μπορούν να γνωρίζουν τον δημιουργό του Tetris, Alexey Pajitnov. Τα ραντεβού μπορούν να κλειστούν μέσα από την ειδική σελίδα του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού ή μέσω του επίσημου τηλεφωνικού του αριθμού.


Η συνεργασία αυτή συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του Tetris, ο οργανισμός του οποίου προχωράει ήδη σε αρκετές ενέργειες με διάφορες εταιρείες και ιδρύματα σε όλες τις αγορές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*