Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία ERTFLIX με COSMOTE TV και EON/Nova

*
Ζούμε σε μια νέα εποχή για την συνδρομητική και streaming τηλεόραση στη χώρα μας και μετά τη συνεργασία COSMOTE TV και Nova, έχουμε και το ERTFLIX στο παιχνίδι. Η «φρέσκια» πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης προσφέρει δωρεάν σε όλους το περιεχόμενό της και μέσα στην προσπάθεια εμπλουτισμού του, προχώρησε σε συνεργασίες με την COSMOTE TV και την EON/Nova.

Προφανώς και δεν μιλάμε για αθλητικές μεταδόσεις αγώνων (που έχουν από πίσω τους και αρκετά μεγάλες εμπορικές συμφωνίες), αλλά περιεχόμενο που προσφέρεται στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες. Έτσι, μέσα από το app του ERTFLIX μπορεί να δει κανείς τηλεοπτικές παραγωγές του COSMOTE History σε μια ενότητα που ονομάζεται COSMOTE History Documentaries και παραγωγές της EON/Nova με αθλητικό ενδιαφέρον σε μια ενότητα που ονομάζεται NovaSports Documentaries.


Στα του COSMOTE History βλέπουμε projects όπως τα «Οι ήρωες των λογοτεχνών», «ο Μάης του Πόντου», «Στρατηγική», «Σωσμένα» και «Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι» και στα του NovaSports Documentary παραγωγές όπως οι «Legend Stories», «Exclusive», και «Μην τα παρατάς ποτέ: αθλητισμός και αυτισμός».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*