Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνελήφθη ο τραγουδιστής των Cancer Christ γιατί έγινε… Trevor και προκάλεσε χάος επιπέδου GTA 5 στην Καλιφόρνια!

*
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Cancer Christ, Anthony Mehlhaff, προκάλεσε χάος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, θυμίζοντας κάτι από real-life αναπαράσταση του GTA 5 και της ζωής του Trevor!

Ο Mehlhaff βρέθηκε στην πανέμορφη περιοχή του Yosemite National Park και προκάλεσε ένα χάος που οδήγησε και στη σύλληψή του. Όλα έγιναν στις 21 Αυγούστου, όταν -σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές- άρχισε τη μέρα του παρενοχλώντας μια έγκυο σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο.


Στη συνέχεια επιτέθηκε σε έναν άλλο υπάλληλο του εστιατορίου και μετά όλο αυτό οδήγησε σε απόπειρα απαγωγής του υπευθύνου του καταστήματος, κλοπή του αυτοκινήτου του, κυνηγητό με αυτό, τρακάρισμα του αυτοκινήτου του, κλοπή ενός ποδηλάτου και απειλή κατά της ζωής εργαζομένων με μαχαίρι.

Αμέσως μετά… ξεβρακώθηκε και συνέχισε τη δράση του. Οι Αρχές της περιοχής τον συνέλαβαν και κρατείται με πάρα πολλές κατηγορίες και καλείται να πληρώσει πάνω από 100.000 δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*