Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκινητική ταινία μικρού μήκους δείχνει τη σύνδεση μεταξύ των γενεών, μέσω των videogames

*
Τα videogames είναι μέρος της ζωής μας εδώ και αρκετά χρόνια και μπορούν ακόμη και σήμερα να ενώσουν το χάσμα των γενεών. Ειδικά κάποιοι αναφέρουν πως έπαιζαν πάντα games με τους γονείς τους που έχουν φύγει από τη ζωή και είναι αυτό ένα μέρος των αναμνήσεών τους.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ταινία μικρού μήκους, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ahseem Yousuf, ήρθε στη δημοσιότητα και εξερευνά αυτό το δέσιμο μεταξύ των γενεών που προσφέρουν τα videogames. Στην περίπτωση της ταινίας μιλάει για την επαφή με έναν νεκρό πατέρα και το παιδί του και πρωταγωνιστούν οι Lincoln Whalley, Elijah Whalley, Katharine Frances Newall, Anees Haseem και Toby Martin, αλλά και το παιχνίδι PONG.


Ο πρωταγωνιστής βρίσκει ένα παλιό Atari VCS και το συνδέει για να θυμηθεί μοναδικές στιγμές με τον πατέρα του, αλλά μιας και πλέον δεν έχει τον Player 2 του, βάζει το Super Smash Bros. και παίζει με το δικό του παιδί για να του μεταδώσει την αγάπη του για τα videogames.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*