Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκύλος μάσησε power bank και προκάλεσε φωτιά στο σπίτι του ιδιοκτήτη του! (video)

Ένα σκυλί σε ένα σπίτι της Οκλαχόμα μάσησε ένα power bank που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του και όπως κατέγραψε και κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, προκάλεσε μέχρι και φωτιά. Το συγκεκριμένο σπίτι στην περιοχή των ΗΠΑ φιλοξενούσε δύο σκυλιά και ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν εκτός οικίας.

Τα σκυλιά φαίνεται πως εντόπισαν ένα power bank που ήταν παρατημένο κάπου και ένα από αυτά άρχισε να το μασάει μέχρι που αυτή η φθορά προκάλεσε έκρηξη και μια μικρή φωτιά που στη συνέχεια επεκτάθηκε και κατέστρεψε σημαντικό μέρος του σπιτιού.


Τα σκυλιά διασώθηκαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο το σπίτι υπέστη αρκετές ζημιές. Την ιστορία αυτή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του ίδιου του σπιτιού και τα πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία (για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*