Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε αυτούς τους 32 νέους δήμους επεκτείνεται το δίκτυο FTTH της COSMOTE

*
Ζούμε στην εποχή του FTTH και η COSMOTE ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου Fiber to the Home (FTTH) της σε 32 ακόμη περιοχές της χώρας. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως εγκατέστησε τη σχετική υποδομή σε αυτούς τους 32 δήμους και αποκάλυψε πως είναι «ο κυρίαρχος πάροχος οπτικών ινών στην ελληνική αγορά με ποσοστό άνω του 80% των συνολικών γραμμών οπτικής ίνας».

Η επέκταση έγινε στους εξής δήμους: Καλλιθέας, Κορωπίου, Μαραθώνα, Παλλήνης, Μαρκόπουλου, Μεγάρων, Σπάτων-Αρτέμιδος), Βοιωτίας (δήμος Θήβας), Κέρκυρας (δήμος Κέρκυρας), Ροδόπης (δήμος Κομοτηνής), Κορίνθου (δήμος Κορίνθου), Ρεθύμνου (δήμος Ρεθύμνου), Ξάνθης (δήμος Ξάνθης), Δωδεκανήσων (δήμος Ρόδου), Τρικάλων (δήμος Τρικάλων), Λασιθίου (δήμος Αγίου Νικολάου), Αιτωλοακαρνανίας (δήμοι Αγρινίου, Ναυπάκτου), Εύβοιας (δήμος Χαλκίδας), Θεσσαλονίκης (δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Παύλου Μελά, Δέλτα), Αργολίδας (δήμος Άργους), Αχαΐας (δήμος Αιγίου), Γρεβενών (δήμος Γρεβενών), Ημαθίας (δήμος Νάουσας), Καρδίτσας (δήμος Καρδίτσας), Κιλκίς (δήμος Κιλκίς) και Πέλλας (δήμοι Γιαννιτσών, Έδεσσας).


Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχωράει και σε αναβαθμίσεις του δικτύου, παρέχοντας έως και ταχύτητες 10Gbps σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Οι επόμενες εργασίες θα γίνουν στους νομούς Δράμας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Εύβοιας, Χανίων και Αττικής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*