Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόστιμο και λουκέτο στο ελληνικό e-Shop JMC Tech

*
Το Υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε πρόστιμο για την επιχείρηση JMC AE, η οποία κατηγορείται πως εξαπατούσε τους καταναλωτές. Λίγο μετά την ανακοίνωση του προστίμου, η λειτουργία της ιστοσελίδας JMCtech.gr διεκόπη, αφήνοντας στον αέρα και αρκετούς καταναλωτές που είχαν πληρώσει για τις παραγγελίες τους.

Το πρόστιμο έφτασε σε ύψος 120 χιλιάδων ευρώ και επιβλήθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Η αρμόδια υπηρεσία έκανε εκτεταμένο έλεγχο, όπου και σύμφωνα με την ιστοσελίδα AlphaPatras.gr, διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Συγκεκριμένα, φάνηκε ότι δεν παρέδιδε προϊόντα στο συμφωνημένο χρόνο με τους πελάτες και δεν επικοινωνούσε μαζί τους μετά την παρέλευση της προθεσίας, δεν επέστρεφε χρήματα μετά από ακυρώσεις παραγγελιών και παραπλανούσε το καταναλωτικό κοινό σε θέματα διαθεσιμότητας και παράδοσης.


Οι υπηρεσίες του Υπουργείου κατέβασαν το site μετά από σχετική εντολή της ΕΕΤΤ, με στόχο να αποτραπεί η περαιτέρω πρόσβαση των καταναλωτών. Το Υπουργείο υπενθυμίζει πως οι καταναλωτές μπορούν να καταγγέλλουν τέτοιες πρακτικές μέσω της ιστοσελίδας https://kataggelies.mindev.gov.gr/
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Όπως και στην περίπτωση του perishop,έβγαλε εκατομμύρια κέρδος και την βγαζει λάδι με ένα πρόστιμο της πλάκας.Και ο κοσμάκης να κλαίει τα λεφτά του.Ουσιαστικά το κράτος σου λέει κλέψε,κάνε γερή μπάζα κι εγώ θα σε επιβραβεύσω.

*