Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας SNES PlayStation! (video)

*
Η μάχη Sony Nintendo που έφερε στην αγορά το PlayStation είναι λίγο-πολύ γνωστή και οι δύο εταιρείες δούλευαν πάνω στο SNES PlayStation, μέχρι που το project ακυρώθηκε. Η ιστορία θέλει την Nintendo να κάνει πίσω στο deal όταν η Sony αποκάλυψε πως θέλει έσοδα από κάθε σύστημα που θα πωλούταν και στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Philips.

Η Sony δημιούργησε κάποια SNES PlayStation prototypes, τα οποία ωστόσο δεν μπήκαν ποτέ σε παραγωγή και κάποια από αυτά βγήκαν σε δημοπρασίες φτάνοντας έως και σε αξίας τα 360 χιλιάδες δολάρια! Ο WeskMods (ο άνθρωπος πίσω από το Wii Keychain) ετοίμασε τα αρχεία του σασί για όποιον θέλει να φτιάξει ένα SNES PlayStation μόνος του!


Σημείωσε, δε, πως επειδή δεν είχε χρόνο δεν προχώρησε μόνος του το project, οπότε και δημοσίευσε τα σχετικά αρχεία για τρισδιάστατους εκτυπωτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*