Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε η Rachael Lillis, η voice actor των Misty και Jessie στα Pokémon

*
Η Rachael Lillis, η voice actor της σειράς Pokémon και φωνή των Misty και Jessie, έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 46 ετών. Η ίδια πάλευε εδώ και μήνες με τον καρκίνο του μαστού και έχασε τη μάχη. Είχε μια μεγάλη παρουσία σε ταινίες, games και άλλα media. Γεννήθηκε στην Αμερική και ήταν η original voice actor για την αγγλική έκδοση του Pokémon anime.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η voice actor Veronica Taylor μέσω ανάρτησης στο X/Twitter. Η ίδια συνεργάστηκε μαζί της, δίνοντας τη φωνή της στον Ash Ketchum: «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι τα νέα του θανάτου της Rachael Lillis το Σάββατο το απόγευμα της 10ης Αυγούστου. Η Rachael ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο και ένα λαμπρό μυαλό που έδωσε τη φωνή της σε παραγωγές. Θα την θυμόμαστε πάντα για τους πολλούς animated ρόλους που βοήθησε να φτάσουν στο κοινό. Η ίδια ήταν χαρούμενη για την αγάπη και την υποστήριξη που είχε στον αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Η οικογένειά της θέλει να σας ευχαριστήσει και θα θρηνήσει ιδιωτικά».


Η Rachael είχε γνωστοποιήσει εδώ και μήνες το πρόβλημα υγείας της και είχαν συγκεντρωθεί και περίπου 100 χιλιάδες δολάρια για τον αγώνα της μέσω μιας καμπάνιας στο GoFundMe.
 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*