Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ουισκάκι σε σετ της Atari; Γιατί όχι!

*
Η Atari προσπαθεί εδώ και καιρό να επεκταθεί στο χώρο του merchandise με την ιστορία και τους τίτλους της και πλέον πουλάει και ένα πολύ ιδιαίτερο σετ για ουίσκι! Έτσι, μετά τις διάφορες μπλούζες και τα σετ LEGO που έχουμε δει, ήρθε η ώρα για ένα σετάκι με δύο ποτήρια και μια κανάτα που θυμίζει σε σχήμα το θρυλικό χειριστήριο Atari CX-10.

To εν λόγω περιφερειακό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με τον Atari VCS το 1977, πριν αντικατασταθεί από το νεότερο και πιο φθηνό μοντέλο CX-40. Το ύψος της κανάτας φτάνει τα 19 εκατοστά και χωράει 750 ml ποτού, ενώ στο σετ υπάρχουν και δύο ποτήρια με το λογότυπο της Atari (Fuji), αλλά και μια βάση τοποθέτησης που έχει το λογότυπο της εταιρείας και αναφέρει το κείμενο “Futuristic Since Forever”.


Το ειδικό αυτό σετάκι είναι διαθέσιμο για παραγγελία στις ΗΠΑ από το επίσημο site της Atari προς 125 δολάρια, ενώ για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας προσφέρεται από το ThumbsUp στις 80 λίρες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*