Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι νέες λειτουργίες του Discord σε κονσόλες Xbox φέρνουν πιο κοντά τους φίλους

*
Η Microsoft και η Discord ανακοίνωσαν νέες λειτουργίες για την έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας για κονσόλες Xbox.

Μεταξύ των highlights είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε streams φίλων απευθείας μέσω ενός Xbox Series X, Xbox Series S ή Xbox One. Αν κοινοποιούν την οθόνη τους από PC, φορητή συσκευή ή άλλο Xbox, θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του τι παίζουν. Επίσης, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καλούν τους φίλους τους απευθείας μέσω κονσόλας Xbox. Ακόμα, το update θα ενοποιήσει τη λίστα φίλων στο Xbox με αυτή του Discord, εφόσον το επιλέξετε.


Η ενιαία λίστα φίλων θα βρίσκεται στο τμήμα “Happening now”, μαζί με τους φίλος στο Xbox σε parties ή παιχνίδια. Οι χρήστες του Discord θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται σε ένα voice channel, να παρακολουθούν έναν φίλο να κάνει stream ή να ξεκινάνε μια κλήση, τα πάντα χωρίς να χρησιμοποιήσουν κάτι άλλο εκτός από το Xbox τους.

Αν φίλοι συζητάνε ή κάνουν stream τα παιχνίδια τους σε ένα voice channel του Discord server, τότε το κανάλι αυτό θα εμφανίζεται και στο “Happening Now” tab.

Όλα τα παραπάνω είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμα για όσους μετέχουν στο Xbox Insider program και για όλους τους υπόλοιπους αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*