Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο YouTuber Jack Doherty τράκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητό του σε live μετάδοση γιατί χάζευε στο κινητό! (video)

*
Ο γνωστός YouTuber και Kick streamer Jack Doherty έγινε ξανά θέμα στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά γιατί τράκαρε άσχημα το πανάκριβο αυτοκίνητό του την ώρα ενός livestream στο Kick. Η εξέλιξη αυτή έφερε και ένα μόνιμο και οριστικό ban από την πλατφόρμα που δεν επικροτεί τέτοιες ενέργειες. Στις 5 Οκτωβρίου, ο 21χρονος τράκαρε την custom McLaren 570S που οδηγεί, την ώρα που έκανε stream και στο video που δημοσιεύτηκε φαίνεται πως ο ίδιος χρησιμοποιούσε το κινητό του και χάζευε την ώρα που κινούταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε βρεγμένο οδόστρωμα. Χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, ξεφεύγοντας οριακά από το να χτυπήσει άλλους οδηγούς.



Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι πως ο ίδιος δημοσίευσε μετά το ατύχημα και ένα video που ζητάει βοήθεια για να βγει από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό του, αλλά με πρώτο μέλημα να μην χαθεί κανένα πλάνο! Ζητάει από τους ανθρώπους που έσπευσαν να τον βοηθήσουν να πάρουν το κινητό του στα χέρια και να τραβάνε, ενώ αφού βγαίνει από το παράθυρο του τρακαρισμένου αυτοκινήτου συνεχίζει να τραβάει πλάνα και μάλιστα εστιάζει και στον συνοδηγό που είναι τραυματισμένος και μέσα στα αίματα στο κάθισμά του.  



Ο Doherty έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση (πιο light) τον Μάρτιο, όταν οδήγησε ένα offroad όχημα και το αναποδογύρισε μέσα στον κήπο ενός σπιτιού, ενώ τον Νοέμβριο αναποδογύρισε ένα golf cart, τραυματίζοντας την κοπέλα του. Την McLaren 570S αγόρασε τον Ιούνιο του 2023 έναντι 200 χιλιάδων δολαρίων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jack Doherty (@jackdoherty)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*