Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Τιτανικός αποσυντίθεται σε σημείο που αλλοιώνονται γνωστά τμήματά του

*
Ο Τιτανικός μπορεί να έχει βυθιστεί εδώ και δεκάδες χρόνια, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Όπως φαίνεται όπως, η φθορά του χρόνου έχει αρχίσει να του αλλάζει μορφή. Μια πρόσφατη επίσκεψη της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τον εντοπισμό και τη συλλογή αντικειμένων από το γνωστό πλοίο, της RMS Titanic, αποκάλυψε σε νέες εικόνες πως γνωστά και χαρακτηριστικά τμήματά του έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Για παράδειγμα, το γνωστό κιγκλίδωμα που συναντήθηκαν ο Τζακ και η Ρόους της κινηματογραφικής ταινίας, στην πλήρη του Τιτανικού, έχει ήδη αρχίσει να εξαφανίζεται και η παρακάτω εικόνα είναι χαρακτηριστική.




Οι εκτιμήσεις μιλούν για ένα τμήμα μήκους 5 μέτρων που έχει χαθεί και πρέπει να υποχώρησε την τελευταία διετία. Μέσα στην καθημερινή επαφή με τα διάφορα μικρόβια που βρίσκονται στα 3.800 μέτρα βάθος, το σώμα του Τιτανικού «τρώγεται» και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να δούμε ακόμη και εικόνες από το εσωτερικό του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*