Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Pikachu και άλλα Pokemon πρωταγωνιστούν στο νέο video με οδηγίες ασφαλούς πτήσης της All Nippon Airways

H All Nippon Airways (ANA) σε συνεργασία με τη The Pokémon Company δημιούργησαν το πρώτο video με οδηγίες ασφάλειας πτήσεων όπου πρωταγωνιστούν Pokémon. Θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια και στην οθόνη εμφανίζονται χαρακτήρες όπως οι: Pikachu, Pichu, Psyduck, Machamp, Machoke και πολλοί άλλοι.

“Με αυτή τη συνεργασία σκοπεύουμε να προσφέρουμε τον ενθουσιασμό στους επιβάτες μας και να παρέχουμε ένα video με οδηγίες πτήσης που θα απολαύσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ANA.


Το video θα προβάλλεται στο “Pikachu Jet NH” και στο “Eevee Jet NH”.

Σημειώνεται ότι η The Pokémon Company έχει συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες εδώ και 20 χρόνια, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπει την εμφάνιση χαρακτήρων της σε ένα τέτοιο video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*