Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O John Cena αποχωρεί από το WWE!

*
Ο John Cena ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το WWE. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως «τελείωσα. Αυτό ήταν», προκαλώντας αναστάτωση στους πολυάριθμους fans του. Ο αρχικός του στόχος ήταν να σταματήσει να αγωνίζεται μέσα στο 2025, μετά και το πέρας των Royal Rumble, Elimination Chamber και WrestleMania, ωστόσο κάτι έφερε τα γεγονότα νωρίτερα.

«Οι fans λένε ότι οι αστέρες του WWE φεύγουν και επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι από τώρα. Αυτό ήταν», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο John Cena έκανε το ντεμπούτο του στο WWE το 2002 και κέριδσε αρκετούς τίτλους. Είναι γνωστός για τις πολλές φιλανθρωπικές του δράσεις, όπως τη συνεργασία του με το Make-A-Wish Foundation. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ασχολείται και με τις κινηματογραφικές τηλεοπτικές παραγωγές.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*