Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dr Disrespect παραδέχτηκε τα μηνύματα σε ανήλικο, χάνει δεκάδες χιλιάδες followers

*
Ο Dr Disrespect προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τα μηνύματα που είχε στείλει σε ανήλικο το 2017, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό του από το Twitch το 2020. Τόνισε ότι όντως έστειλε μηνύματα σε ανήλικο, όμως δεν υπήρχε κάποια κακή πρόθεση πίσω από αυτά, ήταν μια συνηθισμένη συζήτηση, όμως κάποιες φορές ίσως ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια. Ανέλυσε την κατάσταση και αρνήθηκε την ταμπέλα του θύτη, λέγοντας ότι πληγώνεται βαθιά όταν τον αποκαλούν θύτη, καθώς όσοι τον γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν και τη γνώμη του για τέτοια πράγματα.

Μετά τη δήλωση, ο Dr Disrespect έχασε περισσότερους από 30.000 followers και ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Ορισμένοι, όπως οι TimTheTatman και NICKMERCS μίλησαν σκληρά εναντίον του Dr Disrespect, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε και θα σταματήσουν να τον στηρίζουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*