Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dr Disrespect επέστρεψε στα social media και τις παλιές του συνήθειες

*
Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, ο Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm δεν εμφανίστηκε στα social media, απολαμβάνοντας μια παρατεταμένη περίοδο διακοπών. Η προσωρινή αποχώρησή του ήρθε μετά τις κατηγορίες ότι το 2017 έστελνε μηνύματα σε ανήλικο, κάτι που οδήγησε στον αποκλεισμό του από το Twitch. Από τότε, παραδέχτηκε το σφάλμα του, όχι όμως πριν χάσει σπόνσορες, δουλειές αλλά και σχεδόν 100.000 ακόλουθους.

Τώρα, ο Dr Disrespect έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά από πέντε εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι επιστρέφει στα παλιά του λημέρια.


Στο X, o Dr Disrespect ανάρτησε μια εικόνα που τον δείχνει να παίζει σκάκι ενώ ο αντίπαλός του ντάμα. Ίσως θέλει να περάσει το μήνυμα πως παρασκηνιακά παίζει ένα πιο πολύπλοκο παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι ασχολούνται με κάτι πιο απλό. Είναι ενδεικτικό της τάσης του Dr Disrespect προς τον ναρκισσισμό, κάτι που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*