Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δισεκατομμυριούχος Larry Connor θέλει να επισκεφθεί τον Τιτανικό με νέο υποβρύχιο!

*
Οι μνήμες του δυστυχήματος με το υποβρύχιο Titan είναι ακόμη πρόσφατες, αλλά ο δισεκατομμυριούχος Larry Connor δεν φαίνεται να πτοείται και θέλει να επισκεφθεί κι αυτός το θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού. Ο Connor έχει έδρα των εταιρειών του στο Οχάιο και θέλει να οργανώσει μια αντίστοιχη αποστολή που μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και ένα υποβρύχιο δύο ατόμων. Ο ίδιος δήλωσε πως θα ταξιδέψει με τον συνιδρυτή της Triton Submarines, Patrick Lahey, στο σημείο του Ωκεανού που «κάθεται» το θρυλικό πλοίο, χρησιμοποιώντας το Triton 4000/2 Abyssal Explorer, ένα υποβρύχιο σκάφος αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το όνομά του περιλαμβάνει το «4000» που προέρχεται από το βάθος των 4.000 μέτρων (200 παραπάνω από το βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο) που μπορεί να φτάσει και σχεδιάζεται εδώ και πάνω από μια δεκαετία (όχι με αυτό το σκοπό). Το project πήρε μπροστά μετά την καταστροφή του υποβρυχίου Titan και οι δύο δισεκατομμυριούχοι σημείωσαν στα μεταξύ τους ραντεβού το πόσο ασφαλές πρέπει να είναι για χρήση σε αυτά τα βάθη.


Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθεί το υποβρύχιο και το πότε θα γίνει η προσπάθεια επίσκεψης στο ναυάγιο του Τιτανικού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*