Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Museum: Περιορισμοί στην πώληση αντικειμένων για να αντιμετωπιστούν οι scalpers

*
Το Nintendo Museum που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην Ιαπωνία έχει αρχίσει να βάζει περιορισμούς στις πωλήσεις συγκεκριμένων αντικειμένων. Ήδη το ηλεκτρονικό του κατάστημα έχει γεμίσει με παραγγελίες από μια συγκεκριμένη τοποθεσία, οπότε για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα scalping, οι υπεύθυνοι του μουσείο αποφάσισαν θα θέσουν σε εφαρμογή μια σειρά από περιορισμούς.

Αυτά περιλαμβάνουν μια συλλογή από μπρελόκ εμπνευσμένα από κονσόλες της Nintendo, καθώς και μεγάλα μαξιλάρια που έχουν τη μορφή χειριστηρίων της Nintendo.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Mercari έχει πάνω από 1.000 καταχωρίσεις για αντικείμενα του Nintendo Museum, με μερικά από τα πιο περιζήτητα, όπως τα μεγάλα μαξιλάρια Wiimote, που πωλούνται για πάνω από $215.

Το κατάστημα του μουσείου, το Bonus Stage, πουλάει διάφορα αναμνηστικά για την ιστορία της εταιρείας, όπως μπλουζάκια, κούπες και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα με όλες τις οικιακές κονσόλες και φορητές συσκευές της Nintendo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*