Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο, ασύλληπτο ρεκόρ ταυτόχρονων θεατών στο Twitch από τον streamer Ibai

*
Ο Ibai Llanos Garatea, γνωστός και ως Ibai είναι ο πλέον ισχυρός και με τη μεγαλύτερη επιρροή streamer στον κόσμο. Πριν λίγα βράδια, συνέτριψε στην κυριολεξία το ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών στο Twitch, φτάνοντας ακόμα και τους 3,8 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές την ώρα που έκανε stream την εμβληματική σειρά ‘La Valeda’. Ήταν η τέταρτη έκδοση της σειράς και είχαν φύγει όλα τα εισιτήρια του Sandiago Bernabéu Stadium στη Μαδρίτη, που έχει χωρητικότητα 85.000 θεατών.

Αν και μόλις 29 ετών ο Ibai θεωρείται ένας θρύλος. Κάθε χρόνο, σπάει τα δικά του ρεκόρ, κερδίζοντας βραβεία από παντού και εξασφαλίζοντας τη θέση του νούμερο ένα καναλιού με τις περισσότερες παρακολουθήσεις στο Twitch. Κατά του πρόσφατου stream του προσέλκυσε πάνω από ένα εκατομμύριο νέους fans, κάτι που αποτελεί επίσης ρεκόρ.


Σε διάστημα οκτώ ωρών, το μέγιστο που καταγράφτηκε ήταν 3,85 εκατομμύρια χρήστες, σημειώνοντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ που αναγνωρίστηκε σχεδόν αμέσως από το Twitch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*