Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεκρός εντοπίστηκε ο 31χρονος πρώην τραγουδιστής των One Direction, Liam Payne

*
Νεκρός βρέθηκε ο Liam Payne, πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος One Direction. Όπως φαίνεται, το προσωπικό του ξενοδοχείου “Hotel Casa Sur” κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικά με έναν άνδρα που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και φαίνεται πως κινούταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ και λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε να έχει πέσει από τον τρίτο όροφο του κτιρίου.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν για τις πρώτες ενοχλήσεις του προσωπικού, αλλά επιβεβαίωσαν και το θάνατο μετά από πτώση. Η αστυνομία έφτασε στο χώρο στις 17.04 τοπική ώρα και 7 λεπτά αργότερα οι διασώστες απλά επιβεβαίωσαν το θάνατό του. Ο Liam Payne βρέθηκε στο Μπουένος Άιρες για μια συναυλία του Νάιλ Χόραν (με τον οποίο ήταν μαζί στους One Direction).


Οι One Direction σχηματίστηκαν το 2010 μετά από εμφάνιση των μελών τους στο βρετανικό «Χ-Factor» και το τέλος τους ανακοινώθηκε το 2015. Το 2019, ο Liam Payne κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο “LP1” και τον Μάρτιο το πιο πρόσφατο κομμάτι “Teardrops”.



Το 2023, ο Liam Payne δημοσίευσε στο YouTube ένα video που ανέφερε ότι κατάφερε να είναι για 6 μήνες νηφάλιος, αφού πέρασε 100 μέρες σε εγκαταστάσεις αποκατάστασης στην Λουιζιάνα. Το 2017 έγινε πατέρας, αποκτώντας ένα γιο με το πρώην μέλος των Girls Aloud, Σέριλ Κόουλ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*