Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αλλαγές στην πολιτική του Twitch περί σεξουαλικής παρενόχλησης

*
Για μια ακόμα φορά, το Twitch έκανε αλλαγές στην πολιτική του περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας υποστηρίζουν ότι πλέον είναι πιο εύκολο να κατανοήσει κανείς το τι απαγορεύεται. Επίσης, τα εργαλεία που παρέχονται για moderation θα επιτρέψουν στους streamers να φιλτράρουν πιο αποτελεσματικά το απαγορευμένο περιεχόμενο. Ναι μεν το πλαίσιο της πολιτικής δεν έχει αλλάξει, όμως περιγράφεται καλύτερα το τι θεωρείται ως σεξουαλική κακοποίηση, όπου περιλαμβάνεται η μη φυσική συμπεριφορά σεξουαλικής φύσεως, που θα μπορούσε να κάνει τους χρήστες να νιώσουν μειονεκτικά, άβολα ή ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην πλατφόρμα.

«Απαγορεύουμε τα ανεπιθύμητα σχόλια - συμπεριλαμβανομένων σχολίων που γίνονται με χρήση emojis / emot - σχετικά με την εμφάνιση ή το σώμα κάποιου, σεξουαλικά αιτήματα ή προκαταβολές, σεξουαλική αντικειμενοποίηση και αρνητικές δηλώσεις ή επιθέσεις που σχετίζονται με τις αντιληπτές σεξουαλικές συμπεριφορές ή δραστηριότητες ενός ατόμου, ανεξάρτητα από το φύλο του. Επίσης, δεν ανεχόμαστε την καταγραφή ή την κοινοποίηση μη συναινετικών εικόνων ή video σε καμία περίπτωση και ενδέχεται να αναφέρουμε τέτοιο περιεχόμενο στις αρχές επιβολής του νόμου».


Οι streamers του Twitch που χρησιμοποιούν το AutoMod, την ενσωματωμένη λειτουργία αυτόνομης εποπτείας της πλατφόρμας, μπορούν επίσης τώρα να ενεργοποιήσουν μια νέα κατηγορία που φιλτράρει τα «ανεπιθύμητα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση κάποιου, τα σεξουαλικά αιτήματα ή και τη σεξουαλική αντικειμενοποίηση». Όπως και οι προηγούμενες αλλαγές για την επιθετικότητα και τον εκφοβισμό, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν πόσο αυστηρή θέλουν να είναι η εποπτεία και να αποφασίσουν εάν θα αναφέρουν τους χρήστες πίσω από τα μηνύματα. Η νέα κατηγορία του AutoMod είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά, με επιπλέον γλωσσική υποστήριξη να έρχεται το επόμενο διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*