Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα λειτουργία για συσκευές Android εκφωνεί το περιεχόμενο ιστοσελίδων

*
Η Google πρόσθεσε μια νέα επιλογή που ονομάζεται "Listen to this page", η οποία μπορεί να εκφωνήσει το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας που εμφανίζεται στον Chrome Browser για συσκευές Android. Η λειτουργία συνοδεύεται από χειρισμό της αναπαραγωγής παρόμοιο με αυτόν που θα βρείτε στα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής ή podcast, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε παύση, να αλλάξετε την ταχύτητα ανάγνωσης, να προχωράτε προς τα εμπρός ή πίσω κατά 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη φωνή που χρησιμοποιεί, καθώς και τη γλώσσα. Η λειτουργία υποστηρίζει προς το παρόν αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, αραβικά, χίντι και ισπανικά. Για να το δείτε στην πράξη, μεταβείτε σε μια σελίδα με πολύ κείμενο και, στη συνέχεια, πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες και το "Listen to this page", το οποίο θα πρέπει να εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την επιλογή Translate.


Αν μη τι άλλο μια λειτουργία πολύ χρήσιμη για ανθρώπους με προβλήματα όρασης ή για όσους αντιμετωπίζουν γνωστικές δυσκολίες που σχετίζονται με την ανάγνωση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*