Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα γλώσσα εμφανίστηκε στις ΗΠΑ

*
Μια νέα γλώσσα έχει εμφανιστεί σε μια περιοχή των ΗΠΑ και δείχνει το πως εξελίσσονται τα πάντα γύρω μας. Πρόκειται επί της ουσίας για μια νέα διάλεκτο που έχει εμφανιστεί σε ορισμένες περιοχές του Μαϊάμι, κυρίως λόγω της ανάμειξης των ισπανόφωνων και αγγλόφωνων που κατοικούν και συναναστρέφονται καθημερινώς στην περιοχή.

Είναι μια μείξη αγγλικών και ισπανικών και η οποία «γεννήθηκε» από μετανάστες ισπανόφωνων χωρών στην Νότια Φλόριντα. Τα τελευταία αρκετά χρόνια οι δύο γλώσσες αναμείχθηκαν για τα καλά και δημιούργησαν μια νέα γλώσσα/διάλεκτο που έχει και τις δικές της εκφράσεις και λέξεις.


Κάπως έτσι, θεωρούν οι ειδικοί, πως εξελίσσονται οι γλώσσες και οι κοινωνικές συναναστροφές και αποκτούν τη δική τους ιστορία.

Η νέα αυτή γλώσσα παίρνει κάποιες πτυχές ισπανικών ρητών και τις μεταφράζει στα αγγλικά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*