Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μερακλήδικο bug σε πτήση της Qantas Airways ανάγκασε του επιβάτες να παρακολουθήσουν ταινία πορνό

*
Όσοι ταξίδεψαν με την πτήση πτήση QF59 της Qantas Airways από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο στις 5 Οκτωβρίου είχαν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι οθόνες του αεροπλάνου έπαιζαν ταινία πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αυτές να σβήσουν. Οι επιβάτες ήταν προφανώς εξαγριωμένοι και ένας μοιράστηκε την εμπειρία του στο Reddit.

O χρήστης u/MariKontan έγραψε στο r/QantasAirways ότι το «σύστημα ψυχαγωγίας του αεροπλάνου δεν λειτουργούσε και μετά από καθυστέρηση μιας ώρας, ο πιλότος αποφάσισε να απογειωθεί χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα. Μετά από λίγη ώρα το πλήρωμα εξήγησε στους επιβάτες ότι η μόνη επιλογή ήταν να παίξει μια ταινία σε κάθε οθόνη».


Posts from the qantasairways
community on Reddit

Εν τω μεταξύ, η ταινία «ήταν αδύνατο να μπει σε παύση, να χαμηλώσει η φωνή ή να κλείσει η τηλεόραση [...]», συνέχισε ο χρήστης του Reddit.

«Η ταινία που έπαιξαν ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη. Περιείχε γραφικό πορνό και αρκετό sexting - Μπορούσες κυριολεκτικά να διαβάσεις τα μηνύματα στην οθόνη χωρίς να χρειάζεσαι ακουστικά».

«Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μια ώρα μέχρι να αλλάξουν σε μια πιο φιλική προς τα παιδιά ταινία, αλλά ήταν εξαιρετικά άβολο για όλους, ειδικά για τις οικογένειες και τα παιδιά που επέβαιναν στο αεροπλάνο» πρόσθεσε.

Απρόοπτο σε πτήση της Qantas Airways: Όλοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να δουν ερωτική ταινία λόγω τεχνικού προβλήματος 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*