Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε μεγάλη ρομποτική επιχείρηση για να σαρώσει τον Τιτανικό με εικόνες ανάλυσης έως και 65Κ!

*
Μετά και το πρόσφατο δυστύχημα με το υποβρύχιο Titan, η ανθρωπότητα ψάχνει τρόπους να μάθει ακόμη περισσότερα για τον Τιτανικό, που βρίσκεται στα βάθη του ωκεανού. Έτσι, μια μεγάλη ρομποτική επιχείρηση έχει ξεκινήσει με στόχο να σκανάρει τα πάντα στην περιοχή που βρίσκεται το ναυάγιο και να τραβήξει πολλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Την νέα αποστολή έρευνας έχει ξεκινήσει η RMS Titanic Inc., η οποία και κάνει αυτό το εγχείρημα για δεύτερη φορά μετά το 2010. Η αποστολή της αποτελείται από 7 μέλη και έχει φτάσει στο σωστό σημείο και έχει στόχο να συγκρίνει τις εικόνες που θα τραβήξει με αυτές του 2010 για να αναλυθεί το επίπεδο φθοράς του θρυλικού πλοίου, αλλά και ίσως να βρει κενά για να μπει στο εσωτερικό του και να φέρει στη δημοσιότητα ακόμη περισσότερο υλικό.


Τα ρομπότ που ξεκινούν το ταξίδι τους για τα βάθη του ωκεανού είναι εξοπλισμένα με κάμερες υψηλής ανάλυσης που μπορούν να καταγράψουν εικόνες σε έως και 65Κ!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RMS Titanic, Inc. (@rmstitanicinc)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*