Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony και η Pocketpair ξεκινούν τη συνεργασία τους με την κοινοπραξία Palworld Entertainment Inc

*
Η Pocketpair και η Sony θα συνεργαστούν, δημιουργώντας μια κοινοπραξία με σκοπό την ανάπτυξη και επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που βασίζονται στο επιτυχημένο survival game Palworld. Πιο συγκεκριμένα, η Pocketpair, η Sony Music Entertainment Japan και η θυγατρική της, Aniplex δημιούργησαν την κοινοπραξία Palworld Entertainment Inc., επικεφαλής της οποίας θα είναι ο CEO της Pocketpair, Takuro Mizobe.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κοινοπραξία θα είναι υπεύθυνη για την «ανάπτυξη του IP και την επέκταση των εμπορικών επιχειρηματικών προσπαθειών». Αυτό περιλαμβάνει παγκόσμιες δραστηριότητες αδειοδότησης και εμπορίας που σχετίζονται με το Palworld, εκτός από το video game.


Οι προσπάθειες της Palworld Entertainment θα ξεκινήσουν με την ανάπτυξη αποκλειστικών εμπορευμάτων με βάση το παιχνίδι, τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Bilibili World στη Σαγκάη της Κίνας αυτή την εβδομάδα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*