Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ανοίγει επίσημο κατάστημα στον ίδιο χώρο με Capcom και Nintendo στο Tokyo

*
Η SEGA κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να έρθει πιο κοντά στους fans της, ανοίγοντας ένα επίσημο κατάστημά της κοντά στις Capcom και Nintendo στο Tokyo. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία θα ανοίξει ένα δικό της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Parco στην Shibuya, όπου και φιλοξενούνται ακόμη τα επίσημα καταστήματα των Nintendo, Capcom και Square Enix.

Τα εγκαίνιά του αναμένονται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ένα δεύτερο κατάστημα θα ανοίξει στη Σαγκάη μέσω συνεργάτη το επόμενο διάστημα. Την ανακοίνωση έκανε ο Justin Scarpone, επικεφαλής του τομέα transmedia, σημειώνοντας το πόσο έχει ανοιχτεί πλέον προς άλλες αγορές η εταιρεία.


Μετά την επιτυχία των ταινιών και της συνεργασίας με τη LEGO, η SEGA δείχνει να κινείται ανοδικά με τα licenses της και ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Μπορείτε να δείτε πως είναι τα καταστήματα Nintendo και Capcom στο συγκεκριμένο εμπορικό, μέσα από την επίσκεψη της εκπομπής Game R1 της COSMOTE TV στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 2023 (το θέμα αρχίζει στο 19.24). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*