Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nike και η Bandai Namco ετοιμάζουν sneakers εμπνευσμένα από το Tekken 8

*
Η Nike και η Bandai Namco ετοιμάζουν special edition sneakers εμπνευσμένα από το Tekken 8. Όπως εντόπισε η ιστοσελίδα Sole Retriever, τον Σεπτέμβριο του 2024 θα λανσαριστούν δυο ζευγάρια Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist sneakers μέσω των Nike, SNKRS και επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής. Τα sneakers αποτελούν μέρος των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου της σειράς Tekken και θα έρθουν σε δύο σχεδιασμούς, αφιερωμένους στον Kazuya και τον Jin. Τα Tekken Nike Air Foamposites θα γίνουν διαθέσιμα σε ανδρικά νούμερα, με τιμή $250.



Σας θυμίζουμε ότι το Tekken 8 κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο, προκαλώντας ενθουσιασμό σε κοινό και κριτικούς. Όμως πολλοί fans απογοητεύτηκαν με την απόφαση της Bandai Namco να προσθέσει microtransactions.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*