Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meta επιτρέπει τη δημιουργία και χρήση χαρακτήρων AI στο Instagram

*
Με το AI Studio η Meta προσφέρει σε όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ τη δυνατότητα να δημιουργούν AI εκδοχές του εαυτού τους στο διαδίκτυο.

Έτσι, οι δημιουργοί περιεχομένου και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα προφίλ τεχνητής νοημοσύνης για να συνομιλούν με τους ακόλουθούς τους εκ μέρους τους και να απαντάνε σε σχόλια. Η Meta λέει ότι οι χρήστες του Instagram στις ΗΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν με το AI Studio είτε μέσω του ιστότοπού της είτε ξεκινώντας μια νέα «συνομιλία AI» απευθείας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία γράφει ότι «οι δημιουργοί μπορούν να προσαρμόσουν το AI τους με βάση πράγματα όπως το περιεχόμενό τους στο Instagram, θέματα που πρέπει να αποφύγουν και συνδέσμους που θέλουν να μοιραστούν». Η ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας ότι οι δημιουργοί θα μπορούν να αλλάζουν πράγματα όπως οι αυτόματες απαντήσεις από το AI τους και να υπαγορεύουν με ποιους συγκεκριμένους λογαριασμούς επιτρέπεται να αλληλεπιδρούν.

Το AI Studio επιτρέπει επίσης τη δημιουργία εντελώς νέων χαρακτήρων AI που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις εφαρμογές της Meta. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*