Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LEGO έφτιαξε τουβλάκια από σκόνη μετεωρίτη και τα πουλάει στα καταστήματα!

*
Η LEGO έχει βγάλει στην αγορά πολλές διαφορετικές κατηγορίες από τουβλάκια και πλέον πειραματίζεται με τουβλάκια από σκόνη μετεωρίτη. Η γνωστή εταιρεία από τη Δανία συνεργάστηκε με την ευρωπαϊκή διαστημική εταιρεία (ESA) για να φτιάξει τουβλάκια ειδικά σχεδιασμένα από ένα υλικό που αναζητάται τρόπος να εμπλακεί στο χώρο των κατασκευών τα επόμενα χρόνια.

Τα ειδικά αυτά τουβλάκια πωλούνται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να βρείτε τη λίστα των καταστημάτων εδώ. Η αξία τους προς το παρόν δεν είναι συλλεκτική και στόχος της LEGO είναι να δείξει πως το υλικό αυτό είναι εύκολα αξιοποιήσιμο από τον άνθρωπο και μάλιστα στο πιο πάνω site φαίνεται και ένα μέρος της διαδικασίας κατασκευής που μάλιστα δείχνει και το πως γίνεται η μείξη των υλικών με τη σκόνη από τον μετεωρίτη.


Όπως είναι λογικό, τα τουβλάκια από σκόνη μετεωρίτη έρχονται μόνο σε ένα χρώμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*